Reviews Makelaardij van de laar

Amber van de Laar

20 juli 2021

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je je woning nog sneller gaat verkopen?


Mooie en duidelijk foto’s kunnen het verschil maken bij de verkoop van een huis. Het is belangrijk dat je huis er netjes en opgeruimd uitziet wanneer de fotograaf langs komt. Ruim bijvoorbeeld net even dat tafeltje op, of leg de kussens in de bank wat netter. Dit zijn de kleine puntjes die het verschil kunnen maken.

De hal is vaak de eerste ruimte die je tegen komt als je bij een huis binnen stapt. Je kan er hier voor zorgen dat alle schoenen en jassen opgeruimd zijn. Je kunt eventueel wat jassen weghalen, want je wilt natuurlijk geen rommelige kapstok op de foto.

De woonkamer is eigenlijk de belangrijkste kamer van het huis, hier moet het thuisgevoel aanwezig zijn. Haal persoonlijke spullen weg, houd de vloer vrij en plaats wat leuke bloemen of planten voor een net wat gezelliger aanzicht. Ook is het belangrijk dat er veel lichtinval is, zet dus je luxaflex, shutters of andere raambekleding open.

Dan de keuken, hier vind je vaak heel wat spullen die op het aanrecht in het zicht staan. Voor de foto is het netter als zoveel mogelijk van deze spullen opgeborgen staan. Natuurlijk kunnen de wat grotere apparaten blijven staan, maar de verschillende kruiden die vaak te vinden zijn op het aanrecht kunnen op dat moment beter even opgeborgen worden.  Hierdoor creëer je geen onrust in de foto. Het is belangrijk dat de keuken er fris en opgeruimd uitziet.

In de slaapkamer is het van belang dat zoveel mogelijk persoonlijk spullen weg zijn. Denkend aan kleding, cosmetica fotolijsten etc. Zorg ervoor dat het bed netjes opgemaakt is en er netjes bij ligt. Het is belangrijk dat de slaapkamer een schone, frisse en luxe uitstraling heeft. Ook hierbij is het belangrijk dat er genoeg lichtinval is, dus schuif ook die laatste gordijnen goed opzij.

In de badkamer is het vooral belangrijk dat je net even naar de kleinere details kijkt, zoals dat de wc-bril naar beneden staat, de kranen recht staan en er schone handdoeken hangen. Om de badkamer even iets aantrekkelijker te maken kun je wat kaarsjes plaatsen of een klein plantje neerzetten.

Ook de tuin is een belangrijk aanzicht punt. Het is van belang dat je net even dat laatste onkruid weghaalt, de containers/ladders/bezems uit het zicht zet en dat de tuin gezellig gevuld is met wat planten of bloemen. Heb je tuinmeubilair staan? Leg de kussens neer voor dat beetje extra gezelligheid.

Dit zijn allemaal tips die net dat beetje extra’s geven en er voor kunnen zorgen dat je huis nog sneller verkocht wordt.

Wil jij er nou zeker van zijn dat je huis snel en goed wordt verkocht? Neem dan eens contact met ons op!

Wellicht ook
interessant voor jou?

Ook interessant
10 maart 2021

Hoe zit het met jouw thuiswerkplek?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Sinds Corona om de hoek is komen kijken, is 5 dagen in de week op kantoor werken niet meer de norm. Hierdoor krijgen mensen ook verschillende behoeftes. Je hoort verschillende…
BlogOok interessant
27 mei 2021

Nieuwbouw gekocht, Wanneer zet je je eigen woning te koop?

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=Wanneer zet ik mijn huis te koop nadat ik een nieuwbouwhuis heb gekocht? Dit is een vraag met voor veel mensen een moeilijk antwoord. De kans dat je een keertje…
BlogOok interessant
20 juli 2021

Tips ter voorbereiding op de woningfotograaf

JTVCYXV0ZXVyJTVEJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1ibG9nLWl0ZW0lMjIlM0UlMEElM0NwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaGFyZS1sYWJlbCUyMiUzRURlZWwlMjBhcnRpa2VsJTNBJTNDJTJGcCUzRSUwQSUzQ2RpdiUyMGNsYXNzJTNEJTIyc2hhcmUtaWNvbnMlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlMjAlNUJzc2JhLWJ1dHRvbnMlNUQlMEElM0MlMkZkaXYlM0UlMEElM0MlMkZkaXYlM0U=De hal is vaak de eerste ruimte die je tegen komt als je bij een huis binnen stapt. Je kan er hier voor zorgen dat alle schoenen en jassen opgeruimd…