Wij staan in de startblokken bij de zoektocht naar uw (t)huis

Meerdere generaties lang werkt Makelaardij Van de Laar in omgeving Meierijstad. Wij kennen deze omgeving als geen ander en zijn goed op de hoogte van alle (nieuwbouw)ontwikkelingen. Makelaardij Van de Laar staat met een enthousiast team klaar, als het aankomt op uw vraagstukken tot de woningmarkt.

Makelaardij van de Laar
staat graag voor
u klaar

René van de Laar

Bestaande bouw, nieuwbouw, BOG, aankoop

René is eigenaar en focust zich op de verkoop van bestaande woningen, nieuwbouw, aankoop en BOG. Als René iets doet, dan doet hij het graag samen. Met zijn team of in zijn favoriete teamsport, hockey. René leerde het vak van zijn vader, en werkt zelf sinds 1992 in de makelaardij. René staat open voor veranderingen in de sector, maar zeker ook binnen het bedrijf. Hij is daarnaast gek op mooie auto’s en op skiën (ja zeker, inclusief de aprés ski).

Marij-Ellen Smits

Nieuwbouw, hoog segment

Marij-Ellen is al jaren actief in de omgeving van Meierijstad. Haar passie voor het vak straalt ze helemaal uit. Binnen het team houdt ze zich vooral bezig met nieuwbouw ontwikkelingen en het hogere segment. Ze is energiek en bijt zich graag vast in nieuwe projecten. Marij-Ellen ontspant graag op een terrasje, tijdens het dansen of op reis.

Amber van de Laar

Marketing & Communicatie

Amber is sinds 2021 aangesloten bij ons team. Zij richt zich op alle marketing en communicatie werkzaamheden. Dit doet ze op haar eigen, ambitieuze manier. Amber ontspant in haar vrije tijd met een borrel, een fijne vakantie en is groot fan van mooie schoenen en tassen.

De deur staat open

Ons nieuwe kantoor is midden in het centrum van Sint-Oedenrode. Juist omdat wij graag de deur letterlijk openen voor het persoonlijke contact. Geen kantoor met vooraf een afspraak, de koffie staat altijd klaar.

Binnen stappen niet handig?

Neem gerust telefonisch contact op met één van onze medewerkers.

Of kom eens langs