Home » Makelaar Veghel

Op zoek naar een makelaar in Veghel voor het vinden van uw droomwoning?

Bij ons kunt u terecht voor een makelaar die u helpt bij het zoeken naar een woning in Veghel. Veghel is een plaats in de gemeente van Meierijstad en telt ruim 32.000 inwoners. De gemeente heeft zich sterk ontwikkeld als werkgelegenheidscentrum.

Voor jong en oud
Thuis in de omgeving
Werken mét elkaar

Makelaar voor Veghel en omstreken

Voor het vinden van een woning in Veghel, of het opmaken van taxatierapporten, zit u bij onze makelaar goed. Makelaardij van de Laar in Sint-Oedenrode helpt u graag met het kopen en verkopen van uw woning. Veghel wordt ook wel gezien als een regionaal centrum voor dienstverlening, werkgelegenheid en andere voorzieningen. In totaal heeft Veghel zeven dorpen en 28 buurtschappen.

Onze cijfers

48 woningen

Verkocht afgelopen jaar

12 woningen

Verhuurd afgelopen jaar

18 woningen

Aangekocht afgelopen jaar

51 jaar

Uw makelaar

Ontdek de vele voorzieningen van Veghel

Wanneer u interesse heeft in een huis in Veghel is het natuurlijk ook altijd leuk om te weten wat er in de buurt te doen is. Een aantal voorbeelden van voorzieningen in Veghel zijn:

  • Theater De Blauwe Kei
  • Laco sportcentrum
  • Kunstgroep de Compagnie

Mocht u meer willen weten over andere voorzieningen in de buurt dan kunt u dat altijd aan de makelaar vragen die u helpt met het vinden van uw woning in Veghel.


Loop bij ons binnen voor alle informatie over uw droomhuis

Voor het vinden van de juiste woning hebben wij ook een taxateur die een taxatierapport voor uw woning in Veghel kan opstellen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, of informatie over bijvoorbeeld een huis in Best, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar +31413472118 of mail naar [email protected]. U bent ook van harte welkom om bij ons in Sint-Oedenrode binnen te lopen.