Mijn favorieten

Makelaars van (t)huis uit!

MAKELAARDIJ VAN DE LAAR is een "kleine 50 jaar" actief in Meierijstad waaronder Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel maar ook daar buiten kom je ons tegen. Sinds de start hebben we duizenden woningen verkocht en veel mensen aan de woning van hun dromen geholpen. We weten dan ook precies hoe we kopers en verkopers bij elkaar moeten brengen.

We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor weten we het vaak direct als iemand een huis zoekt of te koop zet. Zo kunnen we snel een match maken en dat is in jouw voordeel, vooral in de huidige markt dat woningen weer snel verkocht worden.

Het team bestaat uit Bart Greijmans, Ben van de Laar, Inge Wijngaarden, Marij-Ellen Smits en René van de Laar. Stuk voor stuk vakmensen die er alles aan doen om jouw woning te verkopen of voor jou de woning van je dromen te vinden. Samen vormen we een klein, maar sterk team met ervaren makelaars. Je wordt snel te woord gestaan als je vragen hebt of als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Makelaardij van de Laar is aangesloten bij VBO. Dit is dé branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs in onroerende zaken. De vereniging behartigt de belangen van zowel makelaars als de consument om het beste uit het makelaarsvak te halen. Daar profiteer jij van !

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17.30 uur. (buiten deze openingstijden zijn we natuurlijk beschikbaar op afspraak). De telefonische bereikbaarheid is optimaal. Na kantooruren wordt je doorgeschakeld naar één van de eigen medewerkers.Maak direct een afspraak
 

Makelaardij van de Laar

Bart Greijmans
Bart Greijmans
Bart is in 2012 afgestuurd aan de Fontys Hogeschool Eindhoven voor de opleiding Vastgoed&Makelaardij en in 2015 bij Makelaardij van de Laar gestart als kandidaat makelaar. Op dit moment heeft hij zijn basis binnen, maar je komt hem steeds vaker buiten tegen tijdens bijvoorbeeld een bezichtiging. Bart houdt zich graag bezig met de marketing en probeert ons kantoor en aanbod op originele wijze bij zoveel mogelijk potentiële klanten onder de aandacht te brengen.
Inge Wijngaarden
Inge Wijngaarden
Marij-Ellen Smits
Marij-Ellen Smits
Marij-Ellen heeft een enorm netwerk, is enthousiast en energiek! Marij-Ellen is al jaren actief in de regio. 'ben' geweest. Mijn inzet en tomeloze energie en passie voor vastgoed, mijn netwerk, neem ik natuurlijk mee en ik zie zelfs nu, binnen een korte periode, extra sterktes, daar we met een groter team klaar staan bij Makelaardij van de Laar. Mijn focus zal liggen op de bestaande bouw in Meijerijstad. Het verwerven van grondposities en nieuwbouwprojecten door geheel Oost-Brabant is al ruim 20 jaar mijn passie en vak. Wij staan voor jullie klaar!"
René van de Laar
René van de Laar
Sinds 1992 actief in de makelaardij. Hij kreeg het makelaarsvak met de paplepel ingegoten. Zijn werkzaamheden bestaan vooral uit de bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen. René geniet ervan als hij als aankoopmakelaar mensen kan adviseren en voor ze de onderhandelingen kan doen. Het mooiste is natuurlijk als hij mensen blij kan maken met de aankoop van de woning.
Daarnaast wordt René steeds vaker gevraagd voor advies rondom projecten. Bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject of een herontwikkelingslocatie.
Ben van de Laar
Ben van de Laar
Hij is sinds 1968 makelaar en oprichter van het kantoor. Intussen heeft hij het makelaarskantoor overgedragen aan zijn zoon. Ben is altijd actief geweest in de agrarische tak binnen de makelaardij. Daar heeft hij zijn sporen uitgebreid verdiend. Nu zet hij zijn 50 jaar ervaring in bij taxaties en advies op agrarisch gebied en bij bemiddeling in landbouwgronden. Hij is met enige regelmaat ook op kantoor te vinden. Dus loop gerust eens binnen om een praatje met hem te maken.