Koopprijs
€ 325.000,-
Objecttype
Bouwgrond
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning

Rust, ruimte en natuur zonder afgelegen te wonen!

Namens Keizersberg Vastgoed bieden wij u het royaal opgezette nieuwbouwplan ‘Egbert Dekkershof’ aan. Zeer ruime woningen op een fantastische locatie in het hart van Zeeland.

Het plan

Het complete plan bestaat uit 14 geheel onder eigen architectuur ontwikkelde rij- en hoekwoningen en royale tweekappers met veel variatie en een viertal bouwkavels. De verschillende woningen opgetrokken in dezelfde kleuren maken het plan tot een op zichzelf staande buurt met een hele eigen sfeer en karakter.

De kavels

Altijd al je eigen droomhuis willen ontwerpen en bouwen? Dat kan ook in dit project! Binnen het project zijn namelijk ook een aantal kavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor de realisatie van vrijstaande woningen.

Belangrijkste bebouwingsregels

De hoofdbouw dient binnen het bouwvlak te worden gerealiseerd en heeft een toegestane bouwhoogte van liefst 12.5 meter en goothoogte van 6.5m. Voor de bijgebouwen geld een maximale bouwhoogte van 5.0m (overkappingen en carports max. 3.0m) en goothoogte van 3.0m. Voor bijgebouwen geldt een maximum van 80m2. Het maximale bebouwingspercentage per perceel bedraagt 50%.

Ziet u zichzelf al wonen in dit prachtige plan?

Mocht u interesse hebben in één van de prachtige woningen of kavel uit het plan dan kunt u het complete informatiepakket inclusief interesseformulier van het project opvragen bij ons kantoor. Ondertussen staan wij als nieuwbouwspecialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u zorgvuldig te begeleiden.

Mocht u interesse hebben in een kavel dan ontvangen wij het ingevulde interesseformulier graag uiterlijk 23 november 2020 retour! Op uiterlijk 25 november 2020 ontvangt u bericht omtrent de toewijzing.

Bouwnummers