Koopprijs
€ 333.000,-
Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning

Rust, ruimte en natuur zonder afgelegen te wonen!

Namens Keizersberg Vastgoed bieden wij u het royaal opgezette nieuwbouwplan ‘Egbert Dekkershof’ aan. Zeer ruime woningen op een fantastische locatie in het hart van Zeeland.

Het plan

Het complete plan bestaat uit 14 geheel onder eigen architectuur ontwikkelde rij- en hoekwoningen en royale tweekappers met veel variatie. De verschillende woningen opgetrokken in dezelfde kleuren maken het plan tot een op zichzelf staande buurt met een hele eigen sfeer en karakter. De nokhoogtes van de tweekappers van maar liefst 12 meter benadrukken dat eigen karakter nog maar eens. Het groene hofje in het hart van het plan en het fraaie zicht over het water maken dit groene plan uniek.

Algemene kenmerken:
– Gasloos verwarmen op basis van bodemwarmte
– Eigen oprit en garage
– Aardwarmtepomp: verwarmen én koelen
– Goede ventilatie middels W.T.W.
– Zonnepanelen
– Maar liefst 4 verdiepingen (tweekappers)

Ziet u zichzelf al wonen in dit prachtige plan?

Mocht u interesse hebben in één van de prachtige woningen uit het plan dan kunt u het complete informatiepakket inclusief inschrijfformulier van het project opvragen bij ons kantoor. U kunt deze informatie in alle rust doornemen. Ondertussen staan wij als nieuwbouwspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u zorgvuldig te begeleiden.

Vervolgens zouden wij u willen vragen om uw keuze kenbaar te maken door het inschrijfformulier uiterlijk dinsdag 10 november 2020 ingevuld en ondertekend aan ons te retourneren. Daarna wordt u z.s.m. geinformeerd over de toedeling van de woningen en het vervolgtraject.

Bouwnummers