Mijn favorieten

WIL JE EEN WONING KOPEN DIE BIJ EEN ANDERE MAKELAAR TE KOOP STAAT ? SCHAKEL MAKELAARDIJ VAN DE LAAR IN ALS AANKOOPMAKELAARBen je van plan om te gaan verhuizen of je eerste woning aan te kopen? Dan heb je vast al een beeld van hoe de woning er uit moeten komen te zien. Maar hoe vind je deze tussen alle woningen die te koop staan? Makelaardij van de Laar heeft een uitgebreid netwerk in de regio van Meierijstad waaronder Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel maar ook daar buiten kom je ons tegen. Hierdoor vinden we zeker de woning die bij jou past.

We zijn benieuwd naar jouw verhuisplannen. Plaats vrijblijvend een zoekopdracht of maak een afspraak om ons over jouw plannen te vertellen.


Plaats zoekopdracht


 

HEB JE HIER WEL EENS OVER NAGEDACHT?


Met de aankoop van een woning ga je waarschijnlijk de grootste aankoop in jouw leven doen. De belangen van de verkoper worden behartigd door een verkoopmakelaar. Kun je daar zomaar op vertrouwen? En hoe ga je bijvoorbeeld de onderhandelingen over de prijs aanpakken? Laat je daarom bij deze grote stap door ons bijstaan als jouw aankoopmakelaar. Hiermee worden jouw belangen behartigd door een ervaren professional. Wij staan je bij vanaf de tweede bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris.

 

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

UITGEBREID NETWERK

Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio. Hierdoor weten we vaak als eerste dat een woning te koop komt. En dat kan zomaar de woning van jouw dromen zijn.
 

GOEDE ONDERHANDELAARS

Met welk bod moet je de onderhandelingen starten? Als makelaar weten we wat een reële prijs is om op uit te komen. Onderhandelen is bovendien een vak apart. Wel zo prettig voor jou, om dat door een specialist te laten doen.
 

ERVARING IN DE HUIZENMARKT

We hebben een jarenlange ervaring in de huizenmarkt in Sint Oedenrode en omstreken. Veel woningen kennen we inmiddels van binnen en van buiten. Hierdoor kunnen we snel beoordelen wat de bouwkundige staat is. Zo kun je vertrouwen wat je koopt.
 

KENNIS VAN BIJKOMENDE ZAKEN

Bij het kopen van een huis krijg je te maken met zaken die je in eerste instantie misschien niet had verwacht. Denk onder andere aan: vereniging van eigenaren, bouwkundige keuring, bodemonderzoek, asbest-inventarisatie. Allemaal zaken die van groot belang zijn om te weten voor de aankoop. Wij adviseren je over alles wat met de aankoop van de woning te maken heeft. Hierdoor kun je een goede overweging maken.


Maak direct een afspraak