Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kremselen in Sint-Oedenrode 5492 SJ

Kremselen

5492 SJ Sint-Oedenrode
Koopsom € 278.700,- v.o.n.
Bel of mail ons
0413-472118

Omschrijving

Nog slechts twee kavels beschikbaar!!!

In Boskant worden de 2 laatste van in totaal 15 royale Ruimte voor Ruimte bouwkavels aangeboden voor de bouw van vrijstaande woningen. Hierop heeft u een scala aan mogelijkheden om naar eigen wens uw droomhuis te bouwen. Kenmerkende onderdelen van deze prachtige nieuwe villawijk zijn het kleinschalige en exclusieve karakter, de parkachtige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Nog slechts twee kavels beschikbaar!!!

In Boskant worden de 2 laatste van in totaal 15 royale Ruimte voor Ruimte bouwkavels aangeboden voor de bouw van vrijstaande woningen. Hierop heeft u een scala aan mogelijkheden om naar eigen wens uw droomhuis te bouwen. Kenmerkende onderdelen van deze prachtige nieuwe villawijk zijn het kleinschalige en exclusieve karakter, de parkachtige uitstraling met veel groen en water en een duurzame eenduidige en hoogwaardige inrichting van de ruimte.

Boskant geeft veel mogelijkheden om rustig en landelijk te wonen, maar wel met alle voorzieningen op korte afstand. Het dorp is gelegen bij Sint-Oedenrode en Best en goed te bereiken vanaf de A2 en A50. Het woongebied aan de Kremselen, waar de kavels gelegen zijn, is gesitueerd aan de noordzijde van Boskant. Het ligt tussen de Eikenstraat, Populierenlaan en Kremselen.

De kavels hebben verschillende oppervlaktes, variërend van circa 881 m² tot 1.325 m². De verdeling van de kavels over het plangebied geven het een intiem karakter.

Kavel 6 881 m2 € 242.800,-
Kavel 10 1.300 m2 VERKOCHT
Kavel 11 1.325 m2 VERKOCHT
Kavel 12 1.281 m2 € 339.700,-
Kavel 13 1.158 m2 VERKOCHT
Kavel 14 990 m2 VERKOCHT

Door de ruime bebouwingsregels is er veel mogelijk. De belangrijkste regels hebben betrekking op de bouwhoogte, positionering en kapvorm. Per bouwvlak mag één vrijstaande woning met bijgebouwen worden gerealiseerd. De woningen aan de Kremselen en Eikenstraat mogen een maximale goot- en bouwhoogte van respectievelijk 4,5 meter en 9 meter hebben. Voor de woningen in het binnengebied geldt ook een maximale bouwhoogte van 9 meter. De kapvorm in het binnengebied is ter vrije invulling, zo kunt u kiezen voor een zadeldak, maar ook voor 2 of 3 lagen met een plat dak.

De afstand van een vrijstaand hoofdgebouw tot een zijdelingse bouwperceelgrens dient minimaal 5 meter te bedragen. Hierdoor wordt lucht en ruimte in het plan gerealiseerd. De afstand van een hoofdgebouw tot de achterste perceelgrens bedraagt minimaal 10 meter. Binnen het bouwvlak mag ook ondergronds worden gebouwd tot een diepte van maximaal 3,5 meter.

Ten slotte zal de gemeente Meierijstad de bouwplannen toetsen aan de algemene criteria van de Welstandsnota.

* Als u geïnteresseerd bent in een van de kavels dan kunt u dat kenbaar maken middels het invullen van een inschrijfformulier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de makelaars.

Makelaardij van de Laar
T: 0413-472118
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 278.700,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 990 m² Kadasteroppervlakte 17195 m² Kadastrale gegevens Gemeente Sint-Oedenrode Sectie M Perceelnummer 429 Oppervlakte 17195 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kremselen, 5492 SJ Sint-Oedenrode

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.